utorak, 21. oĆŸujka 2017.

BLUE & RED OUTFIT

Pozdrav svima 😊,

Moram priznati da nisam dugo blogovala i da sam vas zapostavila jer mi vrijeme jednostavno nije iĆĄlo na ruku 😔. Ovoga puta javljam se s jednim duocolor outfitom, odlučila sam se za crvenu i tamno plavu dok ju neki joĆĄ nazivaju i "teget" plava. 
Izuzetno volim ovu kombinaciju boja, a tijekom ljeta u outfite obavezno ubacim i koji komad bijele ili neke komade sa bijelim ili plavim prugicama te bi tada kombinaciju sigurno nazvala mornarskom.
Budući da smo joĆĄ uvijek daleko od ljeta, danas na meni moĆŸete vidjeti dĆŸemper u tamno plavoj boji protkan zlatnim nitima i crvena suknja od umjetne koĆŸe sa zlatnim zipom kao detaljem.
Ove sezone mreĆŸaste čarape su doĆŸivjele svoj pravi vrhunac. Mnoge trendseterice ih nose ispod suknjica, hlača sa izrezima ili čak jeansa. U svakom slučaju moram priznati da sam njihov ljubitelj, lijepo se uklapaju u outfite te ih moĆŸete vidjeti na mojoj danaĆĄnjoj kombinaciji.
Na nogama nosim pliơane, tamno plave čizme i torbicu u istoj boji.
Nadam se da sam vam i ovoga puta potakla inspiraciju (za neke sam već sigurna da jesam 😆 ), a mi se druĆŸimo u idućim nadam se proljetnim postovima. 💋💋💗 










Broj komentara: 6:

  1. Divan outfit, dopada mi se kombinacija tekstura, dĆŸemper je savrĆĄen. xoxo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    OdgovoriIzbriĆĄi
  2. Jako si lijepa i zgodna. Outfit mi se također jako dopada. <3

    everydayema.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriĆĄi
  3. Odličan post! Ljubav za fishnets! :D

    http://facebook.com/dearcreditcard & http://dearcreditcard.blogspot.com

    OdgovoriIzbriĆĄi

Copyright © 2015 Body and fashion blender