utorak, 21. ožujka 2017.

BLUE & RED OUTFIT

Pozdrav svima 😊,

Moram priznati da nisam dugo blogovala i da sam vas zapostavila jer mi vrijeme jednostavno nije išlo na ruku 😔. Ovoga puta javljam se s jednim duocolor outfitom, odlučila sam se za crvenu i tamno plavu dok ju neki još nazivaju i "teget" plava. 
Izuzetno volim ovu kombinaciju boja, a tijekom ljeta u outfite obavezno ubacim i koji komad bijele ili neke komade sa bijelim ili plavim prugicama te bi tada kombinaciju sigurno nazvala mornarskom.
Budući da smo još uvijek daleko od ljeta, danas na meni možete vidjeti džemper u tamno plavoj boji protkan zlatnim nitima i crvena suknja od umjetne kože sa zlatnim zipom kao detaljem.
Ove sezone mrežaste čarape su doživjele svoj pravi vrhunac. Mnoge trendseterice ih nose ispod suknjica, hlača sa izrezima ili čak jeansa. U svakom slučaju moram priznati da sam njihov ljubitelj, lijepo se uklapaju u outfite te ih možete vidjeti na mojoj današnjoj kombinaciji.
Na nogama nosim plišane, tamno plave čizme i torbicu u istoj boji.
Nadam se da sam vam i ovoga puta potakla inspiraciju (za neke sam već sigurna da jesam 😆 ), a mi se družimo u idućim nadam se proljetnim postovima. 💋💋💗 


Broj komentara: 6:

 1. Divan outfit, dopada mi se kombinacija tekstura, džemper je savršen. xoxo

  www.theninebyivana.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Jako si lijepa i zgodna. Outfit mi se također jako dopada. <3

  everydayema.blogspot.ba

  OdgovoriIzbriši
 3. Odličan post! Ljubav za fishnets! :D

  http://facebook.com/dearcreditcard & http://dearcreditcard.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši

Copyright © 2015 Body and fashion blender