utorak, 7. kolovoza 2018.

MAMBO ITALIANO // Street style


Pozdrav svima 😊

Budući da se trenutno nalazim u Italiji odlučila sam s vama podijeliti nekoliko fotografija i napisati post upravo iz zemlje koja je apsolutni sinonim kada se kaže riječ moda i dizajn. 

U Italiju dolazim godinama moglo bi se reći od malena, a grad u kojem se trenutno nalazim je Trst. Mali lučki gradić uz samu granicu sa Slovenijom i Hrvatskom svaki put me oduševi. Ja apsolutno volim ovaj talijanski način života pa sam pomalo subjektivna. Veliki sam ljubitelj njihove kuhinje, paste, pizze obožavam, njihova vina, koktele, arhitekturu i dizajn, o modi da i ne govorim, jednom riječju apsolutno mi  odgovara njihov lifestyle.
Što se tiče mog današnjeg outfita mislim da sam se bar na trenutak uklopila među ostale Talijanke koje su  šetale gradom i uspjela vam dočarati duh Italije. Haljina koju nosim laganog je ljetnog materijala koja je idealna za ove tople dane, kako krojem tako i veselim ljetnim bojama. Cijelu kombinaciju upotpunila sam svijetlo plavom torbom, sandalama, detaljima poput naušnica i sunčanih naočala koji su se također uklopili uz ovaj morski ugođaj. Nadam se da će vam se svidjeti i ova ljetna kombinacija, družimo se u idućem postu 😘😘. 


DRESS: Zara
SANDALS: Gucci
BAG: Guess
SUNGLASSES: Miu Miu

Broj komentara: 12:

 1. Draga Mico,
  svaki put me oduševiš svojim outfitom! Ovaj je savršen, haljina mi je predivna kao i detalji i naravno ti.

  http://www.exclusivebeautydiary.com

  OdgovoriIzbriši
 2. A very nice and stylish look, dear!

  https://elenabienvenido.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 3. Gorgeous! I love the blue tones in this look.

  www.fashionradi.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Odlične fotke! Bila sam u Italiji i zaista je predivna država. :)

  Shoot for the stars | ☆ ☆ ☆ | Facebook page | ☆ ☆ ☆ | Instagram

  OdgovoriIzbriši
 5. Upravo sam se vratila iz Italije i apsolutno se slažem kad je reč o njihovoj modi i stilu. Lepo izgledaš u ovoj kombinaciji. :D


  http://www.couture-case.com

  OdgovoriIzbriši

Copyright © 2015 Body and fashion blender